Exclusieve maatkarpetten uit kamerbreed tapijt

Landal Greenparks, Sluftervallei

2015
Oud en Teak
Texel

In een vakantiepark komen veel mensen. Wandelaars stampen zo uit het bos binnen, kinderen brengen zand mee van het strand en dan heb je ook nog de feestende vriendengroepen. Landal wil er zijn voor al deze uiteenlopende groepen maar let tegelijkertijd ook op de duurzaamheid en uitstraling. Want zo'n gezellig huisje moet er natuurlijk ook uitnodigend uitzien. Voor de huisjes op het park Sluftervallei van Landal Greenparks is daarom gekozen voor het SmartStrand tapijt van Mohawk.
Deze karpetten zijn milieuvriendelijk, makkelijk schoon te maken en érg mooi. De tapijten zijn gemaakt uit maispulp en daardoor milieuvriendelijker dan ander tapijt. Het is sterk en voelt tegelijkertijd zeer zacht aan. Het tapijt heeft een ingebouwde vuilbescherming en is gemaakt van ijzersterke vezels die niet of nauwelijk slijten. Toch nét wat meer het warme gevoel dan met laminaat. En dit mogen we uitrollen in zo'n 250 (!) huisjes.
De karpetten zijn blind gebandeerd waardoor deze ook nog eens niet stuk kunnen worden gelopen. Kortom, mooie, duurzame karpetten!

© 2021 Carpet Making   |  Website: dennisvervest.com