Exclusieve maatkarpetten uit kamerbreed tapijt

Carpet Making: veelzijdig en flexibel

Binnen ons bedrijf passen wij verschillende technieken van kwaliteitsafwerking toe, zoals blind banderen, festonneren en het afwerken van karpetten met een lederen, katoenen of andersoortige band. Ook het maken van volumekarpetten en het realiseren van ‘vloereilanden’ volgens de meest uiteenlopende ontwerpen, zijn enkele van onze specialiteiten. Wij staan al ruim 15 jaar voor kwaliteit. Uitsluitend hoogwaardige producten zijn voor ons goed genoeg.

 

Wij zijn weliswaar in staat grote aantallen maatkarpetten te vervaardigen en wij werken samen met een aantal toonaangevende tapijtfabrikanten die de afgelopen jaren ruim 80.000 vierkante meter maatkarpetten in diverse kwaliteiten hebben verkocht, de basis van ons werk blijft de persoonlijke benadering. Als wij u als fabrikant, grossier of detaillist geïnspireerd hebben en u overweegt een maatkarpettenprogramma in de markt te zetten, nodigen wij u van harte uit een afspraak te maken en eens bij ons langs te komen. U kunt uw gegevens doorgeven via telefoon of e-mail. Wij nemen daarna graag contact met u op!

 

Carpet Making presenteert zich ook op vakbeurzen binnen en buiten Nederland. Wij vinden het belangrijk onze visie en onze producten te tonen aan een breed publiek. Vakbeurzen zijn bij uitstek een plek om op een informele manier te horen en te proeven wat er leeft, zowel bij klanten als potentiële klanten. Op deze manier blijven wij dicht bij de mensen staan die dagelijks werken met de producten die wij maken.

© 2024 Carpet Making   |  Website: dennisvervest.com